Вие сте тук

Първите цитадели: Помогнете на Upwell Consortium да построи бъдещето

снимка на Krastyo

Здравейте пилоти!

Искате ли да участвате в изграждането на един нов свят?

Приятелите ви от Upwell могат да направят мечтите ви реалност.

Не е имало по-подходящ момент да си гражданин на New Eden! Upwell Consortium завърши проектирането на цитаделата от тип Astrahus и е готова с изграждането на първите прототипи, за да тества техните смайващи нови технологии, преди да ги пуснат официално за масово производство и продан на пазара. За да ускорят плановете си в установяването на цитадели из галактиката, Upwell търси пилоти, които да им помогнат с подсигуряването на изследователски компоненти.

Upwell са успяли да съберат достатъчно изследователски компоненти, за да започнат изграждането на Astrahus. Много от тези компоненти обаче са попаднали в ръцете на пирати-контрабандисти и трябва да се възстановят от Serpentis Exploration Sites и Ghost Sites.

От 26 Януари, специален агент на Intaki Bank - Lee Brinalle, ще приема договори (https://wiki.eveonline.com/en/wiki/Contracts_guide) от пилотите съдържащи предмета 'Research Component'. Изпращайки тези предмети на агента ще помогнете в изграждането на 5 Astrahus цитадели из New Eden. Като награда за вашите усилия, за всеки Research Component пратен до Lee Brinalle, ще получите един билет за лотария спонсорирана от Upwell. Печелившият късметлия от тази лотария ще получи уникален токен, който може да се размени за едно, напълно изследвано, BPC за Astrahus цидатела.

Но това не е всичко! Upwell иска да построи 5 прототипа на Astrahus цитаделата в различни региони, стига пилотите да успеят да подсигурят необходимия брой компоненти. За всяка следващата изградена цитадела Upwell ще увеличи наградите както следва:

  • 2 цитадели: Едно допълнително BPC за Astrahus цитадела
  • 3 цитадели: Две допълнителни Astrahus BPС-та
  • 4 цитадели: Още едно допълнително BPC за Astrahus цитадела и Upwell брандирани дрехи за всеки пилот, който е пратил Research Component-и
  • 5 цитадели: Едно Fortizar BPC

(Всички BPC-та ще бъдат напълно изследвани)

Така че колкото повече 'Research Component'-и пратите на Lee Brinalle, толкова по-голям е шансът ви да спечелите награди при жребия. За първото Astrahus BPC ще има теглене на 9 Февруари, когато всички пилоти, които са пратили Research Component-и, ще бъдат автоматично включени в томболата. Ако всичките 5 цитадели са готови, тегленето ще е за 5 Astrahus BPC-та и 1 Fortizar BPC. Освен това, имената на пилота пратил най-много 'Research Component'-и и изтеглените от жребия ще бъдат увековечени в описанието на петте прототипни цитадели. Тъй като тегленето ще е накрая, всички пилоти които са пратили компоненти между 26 Януари и 9 Февруари ще участват в жребия за всяка една от наградите.

Може да започнете със събирането на 'Research Components' по всяко време, след 26 Януари, но не забравяйте да ги пратите на Lee Brinalle, за да участвате в томболата.

Ето и снимка на Lee Brinalle, която ще ви помогне да се уверите, че сте сключили договор с правилния агент:

Upwell ще спре да приема договори на 9 Февруари, а спечелилите пилоти ще бъдат обявени до края на месеца.

Успех!

CCP Afinity от името на тим Asto Sparkle


Оригинален текст @ EVE Dev Blogs