Вие сте тук

Фенфест 2016: Купонът на върха на света

снимка на Krastyo

Драги ми купонджии!

Фенфест 2016 е само след три месеца, а ние вече планираме един невероятен купон за събота вечер, с който да завършим визитата ви до Исландия.

Ще има подгряващи DJ-и, с които ще започнем купона докато се размотаваме из студа и разберем кое от предлаганите напитки на бара е най-добро на вкус.

След това епичната винкингски рок група Skálmöld ще превземе сцената и направо ще ви изпепели! За първи път ви запознахме с тях, когато използвахме една от песните им - “Árás” (атака), във видеото за новите графични ефекти на ракетите в играта:

Групата изпълни невероятен сет по време на Фенфест 2013 и получихме много добри отзиви от посетилите, затова решихме да ги поканим отново. Ако досега не сте ги виждали на сцената, изпълненията им са без грешка, а текстовете им са толкова добри... че почти си заслужава да научите исландски заради тях.

Космически забивки с Permaband! TiDi на дансинга

Главното събитие на вечерта, Permaband - група състояща се от CCP разработчици, ще свири до края на партито с част от техните най-добри приятели, за да се уверят че дансинга ще е пълен през цялата вечер. И преди сме излизали на сцена, за да изпълним една-две от нашите песни, но този път в общи линии ще направим свое собствено парти в партито, ако в това има смисъл (като че ли в едно парти трябва да има смисъл). Ще има DJ-и, най-добрата музика, изненадващи гости, музика на живо разбира се и един голям купон... всичко това с цел да създадем тонове добри спомени, които да не разказвате на внуците си.

Може да зкупите своя билет ТУК, отваряйте си очите за повече информация относно предстоящия Фенфест и очакваме да ви видим през Април в Исландия!


Оригинален текст @ EVE Dev Blogs