Вие сте тук

Фенфест 2016 - презентации от играчите и как да участвате

снимка на Krastyo

Фенфест 2016, годишната сбирка на пилоти, наемници и валкирии от целия свят в замръзналите земи на Исландия е само след три месеца. Времето лети, а ние очакваме с нетърпение трите дни, в които ще празнуваме всичко свързано с New Eden.

Тази година имаме много неща, които искаме да ви покажем. Преглед на нещата, които сме планирали да включим в EVE през следващата година, няколко важни известия и тонове информация, за това накъде смятаме на развием играта през 2016.

Фенфест 2016 отбелязва още една фантастична година на насилие над космическите кораби в New Eden, докато ние в замяна пуснахме големи, богати на съдържание продължения на EVE, заедно с бързи, чести допълнения за по-малките добавки в съдържанието, кръпки и балансиране на играта.

След невероятният успех на Фенфест 2015, който имаше програма фокусирана на презентации от играчите, ние искаме да продължим в същото темпо и тази година като оставим играчите, всички вие, в центъра на събитията.

Тима отговорен за Фенфеста работи ден и нощ, а лично за мен след като това ще ми е 10-я Фенфест, нещо като годишнина, силно се надявам да е най-добрият фест до момента!

Ние искаме вас за Фенфест 2016!

Ние искаме вие всички да участвате активно във Фенфеста тази година, със солидна поредица на презентации от играчите, като по този начин презентациите от разработчиците, конференциите и ключовите срещи ще са просто допълнения.

Както вече споменахме миналата година, когато преминахме към програма водена предимно от играчите, това не означава че ще намалим количеството съдържание, което от ССР ще представим по време на Фенфеста. Просто искаме вие да получите максималното от събирането на играчите по време на феста на едно място.

От кой имаме нужда?

Търсим играчи, които няма да се притесняват по време на презентацията си пред посетилите Фенфеста, като в същото време имат нещо интересно или забавно, за което да говорят. Разбира се, тези играчи трябва да отделят достатъчно време в подготовката и направата на презентация, да могат да водят конференция или да оргарнизират срещи за Фенфест 2016.

Колкото до самите презентации, искаме да се фокусираме над три основни типа. Първият тип ще се състои от 45 минутна сесия, вторият тип е с по-кратка 10-20 минутна презентация, а третият от бърз тип - 5 минутни беседи. Надяваме се да успеем да съберем поне един час в беседи, където ще имаме около пет до десет от вас на сцената тази година, като всеки ще разполага между пет и седем минути.

Едновременно с официалната програма от CCP за Фенфеста, има много срещи изцяло оргарнизирани от играчите, които се провеждат всяка година като част от голямото Фенфест изживяване. Ако ще оргарнизирате купон, сбирка, караоке вечер или каквто и да е друга среща, която смятате че играчите или разработчиците ще харесат, може да се свържете с нас и ние ще ви помогнем в рекламирането на вашата среща, така че да се види от повече хора. Също така можем да ви помогнем да се свържете с различни локални заведения и партьори в Рейкявик, за да направите срещата си дори още по-добра.

Единствените изисквания за тази услуга от наша страна са срещата да е с вход свободен за всички, и вече да сте запланували вашето идване за EVE Фенфеста и смятате вашата среща да е по време на феста. Обърнете внимание обаче, че CCP няма да ви подсигури самолетните билети или билетите за самия Фенфест.

Чуствайте се свободни да ни пратите запитвания, за да проверим от наша страна дали можем да ви помогнем!

Как може да станете част от всичко това?

Ако сте заинтересовани и искатеда сте част от програмата на Фенфест 2016, можете да пратите електронно писмо на share@eveonline.com със заглавие съдържащо думите "Players at Fanfest".

Също така, трябва да включите и следната информация във писмото:

  • Истинското ви име и възраст
  • Името на героя ви в играта
  • Тип на срещата
  • Предпочитано от вас времетраене на срещата
  • Тема
  • Кратко описание на срещата
  • Малко повече информация за вас и всякаква друга информация, която смятате за уместна

Очакваме от вас каквото и да е съдържание, което считате че ще бъде интересно и забавно за споделяне с останалите EVE играчи.

Крайният срок за подаване на вашите предложения за презентации или конференции е 29 Февруари, 2016. След тази дата ще започнем с планирането на графика за Фенфеста и ще се нуждаем от цялото ви внимание и отговорност, за да станете част от програмата.

За срещи извън територията на Фенфеста, можете да ни информирате веднага щом имате нещо конкретно, за предпочитане до края на Март.

За момента, не искаме да се ангажираме с точна бройка слотове за презентации или конференции от играчите, както и срещи, тъй като винаги има ще има място за повече. Целта ни е да направим програмата на Фенфеста балансирана и интересна за всички присъстващи.

Имаме нужда от вашите коментари!

Както винаги, ще се радваме ако споделите вашите мнения за вече миналите Фенфестове. Ако сте присъствали и нещо конкретно ви е харесало, не ви е харесало или просто е липсвало по време на феста, то сега е момента да го споделите с нас.

Оставете вашите коментари в темата за коментари на тази статия и ние ще се постараем на тяхна база да направим Фенфеста още по-забавен.

Може също така да ми пратите tweet, ако искате да предложите нещо готино за Фенфеста, или имате спомени, интересни снимки или видео за споделяне.

Очакваме с нетърпение да ви видим на Фенфеста!

CCP_Falcon


Оригинален текст @ EVE Dev Blogs